Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batteridrivna bultpistoler

Visa mig batteridrivna bultpistoler för gips och mekaniska/elektriska/VVS-installationer

Visa mig batteridrivna bultpistoler för gips och mekaniska/elektriska/VVS-installationer
Yrkesman som monterar skenor på golvet för innerväggar med hjälp av en BX 3-22.

Upptäck Batteridrivna bultpistoler

Byt till batteridrivna verktyg för renare, tystare och effektivare infästning

Letar du efter ett alternativ till gasdriven direktinfästning eller borrning? Batteridrivna bultpistoler är snabbare, tystare, enklare att använda och mer ekonomiska. Det viktigaste är att de levererar den prestanda som dina medarbetare förväntar sig.

Och med den senaste Nuron-batteriplattformen får du mer räckvidd, komfort och uppkopplade funktioner för att optimera din arbetsstyrka.

Byt till batteridriven bultpistol

Kompromissa inte med prestandan

Dessa verktyg för infästning i betong, stål och vissa typer av murverk är konstruerade för snabbare drift och högre produktivitet – ingen borrning och inga restriktioner på arbetsplatsen.

Batteridriven, ingen användning av gas eller krut

Inga fler gasolbehållare eller patroner att köpa, lagra, hantera och kassera. Dessutom är BX 3 batteridriven bultpistol tystare, har mindre rekyl och kräver mindre rengöring och underhåll.

Fullständigt kompatibel plattform

För våra batteridrivna bultpistoler kan du använda de 22V-batterier och laddare du redan har. För längre drifttid från ett kompakt, självoptimerande batteri - ta reda på mer om vår senaste Nuron-plattform.

Yrkesman som monterar skena i golvet för bikakekartong Placopan med BX 3

Fler alternativ, många applikationer

Batteridriven infästning för de flesta installations- och innerväggsprojekt

Oavsett om du ägnar hela dagen åt att fästa kablar, elledningar och kopplingsdosor ovanför huvudet eller installerar kilometervis av gipsskivor hjälper vår BX 3 dig att arbeta mer effektivt och bekvämt.

De är snabbare och tystare än gasdrivna verktyg och producerar mindre damm och ger mindre vibrationer än vid borrning. Och för gallerdurk- och bindande element hanterar BX 3-BT gängbult. Remove *not correct (Sweden)

Yrkesman kontrollerar en batteridriven bultpistol via sin smartphone

Snabb, problemfri infästning

Arbetsplatsvänliga funktioner som hjälper dig att göra mer och under längre tid

Ingen gas, inga problem Batteridrivna bultpistoler använder kraftfull mekanisk drift som bättre matchar rytmen och hastigheten på ditt arbete samtidigt som de levererar jämnare infästningskvalitet. Du kommer också att uppleva lägre rekyl och färre problem, så med andra ord mindre driftstopp under arbetet.

Utnyttja fördelarna med det lättladdade magasinet och den nya indikatorn för påfyllning. Skicka uppdateringar om verktygsstatus, användningsstatistik och reparationsinformation direkt till din smartphone via Bluetooth, så kommer du att vara den första att veta om verktyget behöver service – även innan du tar ut det på arbetsplatsen.

Batteridriven spikinfästning hela dagen

BX 3-22: När du är redo att byta ut gas mot batterier

BX 3-22 bultpistol ger ännu högre hastighet och utökad drifttid för batteridriven spikinfästning. Oavsett om du gör infästningar i betong eller stål kan BX 3-22 göra upp till 850 fästpunkter på en enda laddning.

I den omfattande 22V Nuron-plattformen ingår ett kompakt batteri med hög effekt som är perfekt vid arbeten ovanför huvudet. Och med avancerade statusdiagnoser och molnanslutna funktioner kommer du att kunna arbeta med färre avbrott samtidigt som du optimerar din verktygspark.

Kompromissa inte med fästdon

Samma infästningsteknik som du redan använder

Våra magasinerade förzinkade spikar, som är utvecklade tillsammans med våra BX 3-verktyg för att öka deras prestanda, passar för vanliga arbetsuppgifter som infästning av innerväggskenor och fästelement så som kabelklämmor, rörklammer och upphängningsclip i betong, murverk och stål. 

För X-BT-applikationer kan våra gängbult klara gallerdurk, jordning och tillfälliga infästningslösningar utan problemen med krut eller gas.

bx-s

EXAKT INFÄSTNING

Lansering av vår helt nya BX-S spacer

Nu lanserar vi vår helt nya BX-S spacer – ett innovativt tillbehör som enkelt fästs på din BX 3 bultpistol för exakt infästningsavstånd varje gång.

Genom att projicera en laserring runt nosen på verktyget är det enklare än någonsin att hålla ett standardavstånd mellan fästpunkterna och säkerställa att det blir rätt från början. Vrid bara på ratten för att justera radien till ett av fem olika avståndsalternativ (300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm och 800 mm) för exakta infästningar utan att behöva känna stress.

ARBETA BEKVÄMT

Direktfästning innebär mycket fysiskt intensivt och utmattande arbete ovanför huvudet. Exoskelettet hjälper till att minska belastningen så att du kan bli mer produktiv.

Köp exoskelett

Föredrar du krutdrivet?

Då är DX-portföljen något för dig. Vårt sortiment av krutdrivna verktyg har all kraft du behöver för hålmontage i hårdbetong.

Köp krutdrivna bultpistoler