Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Utsättningsverktyg

Se hur våra utsättningsverktyg är designade för att vara lättanvända vid punktmarkering och konstruktionsdimensionering, både utomhus och inomhus, på golv, väggar och tak

Se hur våra utsättningsverktyg är designade för att vara lättanvända vid punktmarkering och konstruktionsdimensionering, både utomhus och inomhus, på golv, väggar och tak
PLC 600 Tablet för utsättning Kontrollenhet för utsättningsverktyg med snabb datorkraft och 10" skärm, för utsättningsarbete på arbetsplatser, mätning och BIM-till-fält-utsättning med hjälp av alla Hilti avancerade utsättningsverktyg
PLT 400-4 Utsättningsverktyg Mångsidigt och lättanvänt utsättningsverktyg för enpersonsanvändning, med 4" vinkelmätningsnoggrannhet och utökat område för snabbare utplacering av positioner på arbetsplatsen

Digital utsättning för enkel och snabb användning

Sömlöst från ritning till konstruktion

Vi vet att det kan vara en tuff uppgift för företag inom byggbranschen att öka produktiviteten på byggarbetsplatsen. Därför har vi utvecklat vårt nya digitala utsättningsverktyg PLT 300 och surfplattan PLC 400 för att ge dig den uppkoppling, hastighet och noggrannhet som du behöver. 

Enkelhet 

PLT 300 är självnivellerande inom ±5º vilket innebär att du inte längre behöver nivellera manuellt. Bara slå på verktyget så nivellerar det sig självt automatiskt! Verktygets automatiska stationeringsfunktion gör det så enkelt som möjligt att positionera verktyget. Dessutom är PLT 300 försedd med grön laser för ökad synligheten vid utsättning i starkt dagsljus. 

Spara tid 

PLT 300 har en unik kombination av hård- och mjukvara som tillåter en ensam operatör att på distans utföra mer än 4 gånger fler utsättningspunkter per dag (upp till 500) än ett team på två personer som använder traditionella utsättningsmetoder. 

BIM-to-Field 

PLT 300 hjälper dig förverkliga BIM-modellerna genom att integrera med alla branschstandard filformat såsom DWG, DXF och CSV - som alla stöds av program som Revit, Auto CAD, Navisworks, Tekla och många fler.

Det enkla användargränssnittet ger dig allt du behöver på en enda skärm från 3D-vy till skapande av linjer och till och med möjligheten att skapa skärningspunkter och hörn utan dataförberedelse. Du kan sedan använda samma PLT 300 för att överföra dessa verkliga utsättningspunkter tillbaka till din BIM-modell, vilket ger dig ett komplett och transparent arbetsflöde.

SE HUR VÅRA DIGITALA UTSÄTTNINGSVERKTYG FUNGERAR

BIM-TO-FIELD-UPPKOPPLING MED PLT 300

FULLSTÄNDIG LÖSNING FÖR DIGITAL UTSÄTTNING

Hilti PLT 300 layout tool

PLT 300 utsättningsverktyg

Lättmanövrerat och självnivellerande utsättningsverktyg för enpersonshantering.

Köp nu
Hilti PLC 400 tablet

PLC 400 monitor/fjärrkontroll

Intuitiv Windows-tablet. Monitor och kontroll till utsättningsverktyget PLT 300.

Köp nu
Hilti construction layout software

Programvara för byggutsättning

Hjälper dig att planera utsättningsarbetet oavsett vilken kunskapsnivå du har när det kommer till mätinstrument

Köp nu

JAG VILL HA ETT MÖTE FÖR ATT PRATA OM UTSÄTTNINGSLÖSNINGAR

PROFIS utsättningsprogram

Layout Office: kraftfull mjukvara, enkel användning

Skapa utsättningspunkter utan detaljerad teknisk expertis med eller utan CAD-program, med Hilti PROFIS Layout Office och plugins som PROFIS Field Points och Point Creator.

Mer information