Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu
Hilti

Funktioner & Användningsområden

Funktioner
 • Den mest flexibla multilinjelasern för exakt och snabb 360° linjering, avvägning och vinkelpositionering
 • Uppladdningsbart B12 Li-ion-batteri som gör att du kan arbeta upp till 1,5 dag med layout (batteri och laddare säljs separat)
 • Axiconteknik med metallblad – ett skyddande hus för precisionsdelarna som gör att din multilinjelaser kan hålla hög precision längre
 • Varningar för nivåfel och lågt batteri – förhindrar misstag och oväntade avbrott
 • Laserklass 2 – du behöver inte ta några speciella försiktighetsåtgärder
Användningsområden
 • Justering av innertak
 • Utsättning av innerväggsskenor på golv, väggar, innertak
 • Överföring av referenshöjder
 • Vertikal inriktning av rör och kablar
 • Avvägning av eldosor, kabelstegar, element och rörinstallationer

Tjänster

Verktygsservice
Verktygsservice

3 dagar eller gratis

 • Få verktyget servat och rengjort inom 3 dagar eller få en kostnadsfri service. 5 dagar gäller för vissa geografiska platser. Se mer information på länken nedan.
 • Kostnadsfri service upp till 2 år, inklusive slitage, upphämtning och leverans
 • Efter den kostnadsfria reparationsperioden sätts ett kostnadstak
 • Du får 3 månaders kostnadsfri period efter varje betald reparation
 • Ett klick eller ett samtal är allt som krävs – vi gör resten
Mer information om Verktygsservice
Fleet Management
Fleet Management

Vi tar hand om dina verktyg så att ni kan ta hand om era affärer.

 • Månatlig användningsavgift täcker alla verktygs-, service- och reparationskostnader vilket bidrar till att säkerställa absolut kostnadskontroll och back-office-effektivitet.
 • Fri verifiering av verktygets noggrannhet i enlighet med tillverkarens specifikationer.
 • Individuella etiketter och onlinesynlighet ger en överblickbar verktygspark.
 • Stöldskydd bidrar till att minska den ekonomiska risken och de oväntade utgifterna.
Mer information om Fleet Management

Teknisk data

Dokument & filmer

Konsultering och support

Gå längre med PM 40-MG multilinjelaser

Injustering av innertak- och väggar enklare än någonsin

Du kanske blir glad när solen skiner, men det kan vara en mardröm för den som jobbar med en traditionell laser. Solens strålar kan göra det nästan omöjligt att se laserlinjen.

Med nya PM 40-MG kan du le glatt mot solen tack vare denna multilinjelasers extremt höga exakthet, snabba batteriladdning och mycket väl synliga laserlinjer - även när solen skinner.

Denna mångsidiga allt-i-ett-laser med fyra vertikala linjer i exakt 90° vinkel och en 360° horisontell linje är allt du behöver för inomhusapplikationer.

Med en räckvidd på upp till 20 meter är den perfekt för avvägning av undertak, utsättning av stålreglar för gipsväggar, överföring av referenshöjder och positionering av rör samt injustering av dörrar och fönster.

Vi använder laser mycket i vårt arbete så att få testa Hiltis nya multilinjelaser PM 40-MG var väldigt kul. Vi har använt den till innertak och när vi satt gipsväggar och den är fantastisk! Den gröna laserstrålen är helt klart tydligare rent visuellt och batteriet är också ett stort plus. Kraften och den långa batteritiden gör oss märkbart produktivare.

Toomas Mäki
Förman, Inlook Oy

Please enter alternative text here (optional)

Varför ger grön laser dig bättre synbarhet?

Unikt bra synlighet

Unikt bra synlighet

Den senaste tekniken bakom det gröna ljuset ger en skillnad som du ser direkt.  Vi vet att alla sorters laser ser fantastiskt bra ut i ett mörkt rum, men i starkt solljus eller i starkt elljus är det bara de allra bästa som fungerar bra.

Den starkt lysande gröna laserstrålen på PM 40-MG är fyra gånger tydligare för det mänskliga ögat, skarpare och tydligare än vanlig röd laser och ger markant bättre resultat när man arbetar på långa avstånd eller i upplysta miljöer.

Hög precision

Hög precision

Tack vare en roterande plattform är det enkelt att finjustera de vertikala linjerna exakt runt lodpunkten så att du snabbt kan injustera på långa avstånd.

Det stadiga stativet håller PM 40-MG säkert på plats även i stökiga arbetsmiljöer, som till exempel på ojämna och dammiga golv, även när det förekommer upphöjningar och håligheter.

12V-BATTERI SOM HÅLLER HELA DAGEN

12V-Batteri som håller hela dagen

Nya PM 40-MG använder samma baterier som våra övriga 12V-verktyg. Det innebär att du kan vara lätt lastad när du rör dig på arbetsplatsen med bara ett par batterier som passar till dina 12V-verktyg.

Med högdensitetsceller och ett smart övervakningssystem, som skyddar batteriet från överhettning, erbjuder vårt nya B 12/2.6 batteri optimal prestanda och snabbladdning på bara 25 minuter. Med ett fulladdat batteri kan du arbeta i upp till sju timmar, även om du använder alla fyra laserlinjerna! 

Om du dessutom redan har 22V-verktyg från Hilti kan du använda en adapter för att ladda upp dina 12V-batterier med din vanliga laddare.

Anslut till grönlaserfamiljen

Anslut till grönlaserfamiljen

PM 40-MG är den senaste nykomlingen i Hiltis familj av grön laser, som redan består av PM 2-LG dubbellinjelaser, PR 3-HVSG rotationslaser med förbättrat stötskydd och PRI 36 roterande långdistanslaser med automatiska funktioner.