Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batteridrivna SDS-Max kombihammare

Visa kombihammare SDS Max (TE-Y) utvecklade för hög prestanda och energieffektivitet vid borrning och mejsling i massiv betong

Visa kombihammare SDS Max (TE-Y) utvecklade för hög prestanda och energieffektivitet vid borrning och mejsling i massiv betong
TE 60-22 Batteridriven borrhammare Batteridriven SDS Max (TE-Y) borrhammare med aktiv vridmomentskontroll (ATC) och aktiv vibrationsreducering (AVR) för kraftfull borrning och bilning i betong (Nuron Li-ion Platform)
Tillbaka till produkterna ()
Jämför
Produkter ()
Yrkesman som borrar hål i ett betongblock med TE 60-22  borrhammare och VC 10-22 dammsugare

Upptäck SDS Max borrhammare

Kraften du behöver för tunga arbeten - med flexibiliteten som batteridrivna verktyg ger dig

Brukar du borra, bila, spåra och utföra rivningsarbeten i hård betong eller tufft murverk? Då behöver du den kraft och prestanda som SDS Max ger dig. Men tuffa arbetsuppgifter behöver inte betyda hårt arbete. Det är därför våra SDS Max-verktyg väger mindre och är utrustade med aktiv vibrationsreducering som gör att du inte lika lätt blir trött och därför kan arbeta längre med verktyget. 

Och med Nuron batteriplattform kan du driva din borrhammare för tunga jobb på ett 22V-system som ger extremt lång drifttid och mer kraft än andra motsvarande plattformar på marknaden.

Ta steget upp till styrkan och kraften hos SDS Max borrhammare

Större flexibilitet

Anpassa verktyget efter uppdraget. Oavsett om du borrar i armerad betong med armeringsjärn eller genom murverk erbjuder SDS Max borrhammare en perfekt avvägning mellan kraft och komfort.

Högre produktivitet

Verktyg med lägre vikt, bättre ergonomi och funktioner som aktiv vibrationsreducering (AVR) och aktiv vridmomentskontroll (ATC) kan hjälpa dig att arbeta säkrare under längre tid.

Högre bekvämlighet

Optimera din verktygspark genom att driva alla dina batteridrivna verktyg med utbytbara batterier på bara en plattform. Med 22V Nuron-systemet kan du få mer kraft än sladdade och gasdrivna verktyg eller andra motsvarande plattformar.

Yrkesman som borrar i betong med nya TE 60-22 och en påmonterad dammsugarenhet

Nästa generation av borrhammare

TE 60-22: banbrytande prestanda med Nuron

TE 60-22 utnyttjar sitt kraftfulla 22V Nuron-batteri för att få ut mer borrning, kärnborrning, bilning, skrapning, grävning och brytning per laddning. Det krävs inga sladdar – bara exceptionellt lång drifttid och prestanda som du annars brukar förvänta dig av ett mycket tyngre verktyg.

Nuron-plattformen hjälper dig att öka effektiviteten hos både dina medarbetare och dina verktyg. Systemets hållbara batterier är motståndskraftiga mot skador, har avancerad diagnostik för batteristatus och är molnanslutna så att du har bättre översikt och kontroll över din verktygspark än någonsin.

Yrkesman som schaktar packad mark med kraftfull SDS-Max kombihammare och spadmejsel.

Kraft för de riktigt tuffa jobben

Mångsidig flexibilitet för krävande borr- och bilningsarbeten

Borra hål för infästningar och genomgående hål upp till 80 mm i betong och murverk snabbare och mer effektivt med våra SDS Max-verktyg. Jobb som bilning och rivning blir också mycket enklare med dessa verktyg. Lägg till en hammarborrkrona för att göra genombrottshål med en diameter på 150 mm.

Har sladden gått av? Ta bort den och byt ut den mot en ny – vänta inte på att den ska repareras.

Yrkesman som borrar i hisschakt med kraftfull SDS-Max kombihammare, försedd med en fästremslösning som förhindrar att verktyget faller ner och DRS-D dammsugarenhet.

Mindre trötthet, mindre driftstopp

Fantastisk att arbeta med tack vare mindre vibrationer och lägre risk att utsättas för rekylslag

Nå längre tillåtna drifttider – även vid tufft rivningsarbete – tack vare innovativa säkerhets- och bekvämlighetsfunktioner. AVR hjälper till att minska exponeringen för vibrationer med upp till två tredjedelar, medan ATC skyddar dina medarbetare, verktyg och tillbehör genom att förhindra att verktyget börjar rotera okontrollerat om ett borr fastnar i något dolt material.

Och du kan få en renare och effektivare arbetsplats, som också uppfyller gällande regler och bestämmelser, genom att välja till en dammsugarenhet (DRS) och koppla den till en dammsugare och på sätt ta bort praktiskt taget allt damm direkt från källan.

Byggnadsarbetare som sitter med en TE 60-22 kombihammare och en TE-YX hammarborr i sitt knä

Avancerade tillbehör

Högre produktivitet med våra borr, kärnborr och mejslar

Våra TE-YX hammarborrar, som är byggda speciellt för våra SDS Max-verktyg, har flerskärhuvuden i karbid för snabbare borrning i betong, tegel, murverk och armeringsjärn, och våra hammarborrkronor med diamantspets har förbättrad geometri för längre livslängd.

För infästning kan du få snabbare, mer enhetliga resultat utan behov av manuell hålrengöring när du borrar med vår TE-YD sugborr kopplad till en dammsugare. Och för mejsling och rivningsarbete ger våra självslipande spetsmejslar och golvskrapor lång livslängd med extrem prestanda.

FÅ KONTROLL ÖVER KOSTNADERNA

Med vår Fleet Management-tjänst hanterar vi alla kostnader för dina verktyg mot en fast månadsavgift. Undvik stora investeringar i verktyg och se till att du bara har de verktyg du verkligen behöver.

Läs mer om verktygtjänsten Fleet Management

UPPFYLLER GÄLLANDE HÄLSO- OCH SÄKERHETSBESTÄMMELSE

En praktiskt taget dammfri arbetsplats är säkrare för dina medarbetare och bättre för dina verktyg. Koppla ihop en dammsugarenhet med en batteridriven  VC 10-dammsugare för att förbättra bekvämligheten på arbetsplatsen och bidra till längre livslängd för dina verktyg. 

Köp dammsugare och andra dammsugarenheter
Logga in för att fortsätta
Registrera dig nu