Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Borrskruvdragare och skruvdragare

Utforska vårt sortiment av borrskruvdragare och skruvdragare som är optimerade för högre prestanda och hanteringskomfort vid lättare till tyngre borrning i trä, metall, murverk med mera

Utforska vårt sortiment av borrskruvdragare och skruvdragare som är optimerade för högre prestanda och hanteringskomfort vid lättare till tyngre borrning i trä, metall, murverk med mera
SF 6-22 Batteridriven borrskruvdragare Kraftfull borrskruvdragare med aktiv vridmomentskontroll och avancerad ergonomi för universell borrning och skruvning i trä och metall (Nuron Li-ion Platform)
SF 6H-22 Batteridriven borrskruvdragare Kraftfull borrskruvdragare med hammarfunktion med aktiv vridmomentskontroll och avancerad ergonomi för universell borrning och skruvning i trä, metall och murverk (Nuron Li-ion Platform)
SFE 2-A12 Skruvdragare med utbytbar chuck Ultrakompakt batteridriven 12V skruvdragare med utbytbar chuck (finisharbete, räta vinklar, 13 mm utan nyckel och HEX-bitshållare) för installationsarbete i hörn och trånga utrymmen
SF 8M-A22 Batteridriven borrskruvdragare Extremt kraftfull 22V batteridriven borrskruvdragare med fyra växlar och chuck som klarar extremt hög spännkraft för att borret inte ska glida vid kraftfull metallborrning
Yrkesman som använder tredje generationens batteridrivna borrskruvdragare i form av Nuron SF 6H-22 med B22-85-batteri och flatborr i trä

BATTERIDRIVNA BORRSKRUVDRAGARE OCH SKRUVDRAGARE

Full prestanda hela dagen för flera arbetsmoment

Vare sig du fäster skruvar ovanför huvudet eller hammarborrar i sten erbjuder våra batteridrivna borrskruvdragare den perfekta balansen mellan kraft, vikt och storlek för mer prestanda.

Och med nästa generations Nuron-verktyg får du högre hastighet, längre drifttider och förbättrad komfort – och dessutom inbyggda batterivarningar och datadrivna tjänster som förenklar hanteringen av din verktygspark.

Tuffa batteridrivna borrskruvdragare och borrskruvdragare med hammarfunktion

Ett verktyg för varje uppgift

Kompakta verktyg för trånga utrymmen, borrmaskiner med högt moment för trä och metall, borrskruvdragare med hammarfunktion för armerad betong – och allt däremellan. Vi hjälper er.

Säkra och redo för arbetsplatsen

Du får mer produktivitet ur ditt team – och dina verktyg – när du väljer borrskruvdragare och borrskruvdragare med hammarfunktion som är säkrare, mer användarvänliga och hållbarare.

Fullständigt kompatibla plattformar

Vare sig du använder vår 12V-plattform eller den framtidssäkrade Nuron-plattformen på 22V kan du optimera dina verktyg med utbytbara batterier och laddare för alla dina batteridrivna enheter.

Yrkesman som borrar i metall med SF 4H-22

Maximal flexibilitet

Använd våra borrskruvdragare och borrskruvdragare med hammarfunktion genom hela byggfasen

För bekväm och pålitlig borrning och förankring i trånga utrymmen – tänk snickeri-, VVS- och elinstallationer – kommer våra kompakta borrmaskiner att tillgodose de flesta av dina behov. Och våra batteridrivna borrmaskiner med hammarfunktion har kraften och drifttiden för att göra hål i betong hela dagen.

För grov förankring och upptagning av stora hål i trä och metall har våra bästa borrskruvdragare högeffektsbatterier och aktiv vridmomentskontroll (ATC) som levererar kraft som motsvarar en nätdriven maskin. Behöver du detta, men med ett lättare och mer effektivt batteri? Kolla in våra Nuron-verktyg.

Worker using SF 6H-22 3rd generation Nuron cordless hammer drill driver with B22-110 battery and HSS drill bit to drill into metal

Avancerade säkerhetsfunktioner

Fördelar som underlättar på din arbetsplats och hjälper dig att få mer gjort

  • Aktiv vridmomentskontroll (ATC) begränsar skador genom att hjälpa till att förhindra okontrollerad rotation. 
  • Ergonomiska funktioner som modulerade, texturerade grepp och minskad vikt möjliggör mer exakt kontroll och mindre trötthet. 
  • LED-lampor ger tydligare översikt och mindre skuggor. Halkskyddade sidostötfångare förhindrar glidning. 
  • Nyckellös metallchuck i full storlek för flexibilitet. Högeffektiva kolborstfria motorer och växlar helt i metall för jämnare och mer långvarig drift.
Yrkesman som borrar i metall med SF 4H-22

En arbetshäst i vardagen

SF 4-22: en mindre, lättare borr med Nuron-prestanda

SF 4-22-batteriet på 22V levererar upp till dubbelt så mycket kraft och upp till 60 % längre drifttid än andra 22V-batterier. Och SF 4H-22 ger också hammarverkan för mer produktiv borrning i sten. Alla kan nämligen behöva en högpresterande batteridriven borrskruvdragare.

Nuron-batterier har inbyggd diagnostik som snabbt identifierar underpresterande batterier och ansluter till molnet för optimeringsinsikter°–°vilket i slutändan hjälper dig att förenkla verktygshanteringen.

Arbetare som borrar i gips med SF 4H-22

Borr för alla jobb

Din borrskruvdragare är inte bättre än dess chuck

Välkonstruerade borr gör livet så mycket enklare. Det är därför vi producerar våra bits för att hålla längre och optimerar våra spiralborrkronor för att producera fler hål per batteriladdning.

För mer specialiserat VVS-arbete hittar du steg-, skruv- och flatborr utformade för högre produktivitet, och hålsågar med volframkarbidtänder som överträffar traditionella bimetallsågar med stor marginal.

Minska verktygskostnaderna

Med vår Fleet Management-tjänst hanterar vi era verktygskostnader mot en fast månadsavgift. Slipp stora fasta kostnader genom att bara använda de verktyg ni behöver.

Läs mer om verktygtjänsten Fleet Management

Föredrar du nätdrivna verktyg?

Dessa prisvärda borrar och hammarborrar har utvecklats för daglig borrning i metall, trä och murverk och erbjuder ett tillförlitligt alternativ för ett brett spektrum av tillämpningar.

Ny batteridriven borrskruvdragare och borrhammare