Image alt text (optional)

Spåra dina verktyg, fordon och tillgångar med en enkel lösning

Spara tid i ditt dagliga arbete med gateways för dina verktyg, lager och firmabilar

Med våra gateways kan du minska tiden det tar för dig att hitta dina verktyg. Få fullständig överblick över dina tillgångar i dina fordon, anläggningar och hos din personalstyrka.
Den uppkopplade spårningstjänsten gör det möjligt för dig att följa dina tillgångar i realtid på byggarbetsplatsen, på lagret och transporten däremellan. Det sparar inte bara tid vid större inventeringar utan kan också minimera förlorad arbetstid som uppstår när verktyg förväxlas.

Gateways är telekommunikationsenheter i vår ON!Track-lösning för tillgångshantering och spårning som innehåller både mjukvara och hårdvara, samt Hilti-support för enkel installation och administration.

Hur Gateways fungerar

Installation

Gateways för fordon såsom firmabilar är nätverksnoder som har stöd för att sända, ta emot och lagra data. Enheter integreras i fordon med stöd för fordonsspårning och hantering när fordonen är i rörelse samt satellitnavigering och alla dess fördelar. Enkel att koppla in och börja använda.

Bluetooth-spårning

När enheten är installerad kan dina fordon övervaka de verktyg de har med sig via Bluetooth-scanning av taggar.

Mellan olika arbetsplatser

Materialtillgångar som flyttas mellan fordon och platser loggas automatiskt i ON!Track - så att du alltid vet var allt är.

Platstjänster i realtid

Planera, hantera och se i realtid var dina verktyg och fordon befinner sig när som helst, utan någon manuell hantering.

Våra Bluetooth-taggar kan spåra alla tillgångar

Det gäller även produkter från andra företag än Hilti

Du kan installera dem på verktyg eller andra värdefulla tillgångar, oavsett märke, verktyg eller enhet. Det innebär att du kan spåra tillgångar från Hilti och andra tillverkare enklare än någonsin tidigare med hjälp av bland annat självhäftande etiketter, streckkodstaggar och lasergraverade brickor. Varje etikett har en unik QR-kod som gör dina verktyg och fordon enkla att identifiera och disponera inom din verksamhet i ON!Track och med gateways blir de enkla att spåra även när de är under transport.

Image alt text (optional)

Stationära Gateways

En helhetslösning för hantering av dina anläggningar

Våra stationära gateways kan dessutom hjälpa dig att övervaka var verktygen befinner sig på fasta platser, t.ex. på arbetsplatser, i lager eller på andra lagringsplatser såsom verktygsbodar. Detta ger total täckning av dina verktyg och tillgångar i hela din verksamhet och i pågående projekt.

viktiga funktioner i en överblick

Sensorer upptäcker och meddelar stillestånd ifrån BLE-taggar till ON!Track-appen och på webben

Senast besökta plats uppdateras av alla anslutna enheter

Inga förlorade eller förväxlade verktyg på grund av oaktsam hantering

Automatiska överföringar mellan firmabilar, tyngre lastbilar och lager

Våra lösningar

 

Funktioner

 

Aktiv spårning med mobiltelefon

 

Gateway för fordon

 

Hantering av tung utrustning

 

Stationär Gateway

Bluetooth spårning

X

X

X

X

Inventering

X

X

 

X

Schemalagd inventering

 

X

 

X

Fjärrstyrd inventering

 

X

 

X

Platstjänst - Sågs senast

X

X

X

X

Oväntad borttagning av tillgång

 

X

 

X

Fordonets plats

 

X

X

 

Underhållshantering

 

 

X

 

Funktioner som kommer 2023:


HITTA DINA VERKTYG OCH TILLGÅNGAR enklare

Automatisk spårning av verktyg mellan fordon och platser

Spåra och inventera alla dina skåpbilar eller lagerlokaler på distans och se till att de är uppfyllda med verktyg och förbrukningsmaterial - utan att behöva fråga teamet eller ödsla extra arbetstimmar på manuell hantering. Samtidigt som detta sparar tid för dina anställda, sparar du pengar på annars förlorad produktivitet.

Få en notis NÄR VERKTYGEN LÄMNAR SKÅPBILEN ELLER LAGRET

Få meddelanden i appen om något inte stämmer

Vid oväntade flytt av tillgångar får du en varning via vår ON!Track-tjänst. Om något av dina spårade föremål lämnar skåpbilen utanför arbetstid eller lämnar den angivna platsen kan du vara säker på att du får veta det direkt.

Diskutera uppkoppling av Gateways med en av våra experter

Är du intresserad av hur gateways fungerar för att bland annat spåra dina skåpbilar, verktyg eller tunga maskiner? Boka ett samtal med en av våra experter som kan diskutera hur ditt företag kan konfigureras för att spara tid och kostnader. Gateways är tillgängliga för Hilti-kunder med ON!Track- och Fleet Management-tjänster och vi kan hjälpa dig att komma igång direkt.

Dela