Sveriges bästa arbetsplats för sjätte gången

Det är enbart tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare som vi kan lyckas som företag och fortsätta vara det vi önskar vara för våra kunder ...

 

Hilti behåller förstaplaceringen som Sveriges bästa arbetsplats i den årliga arbetsplatsstudien Great Place to Work® för sjätte gången på sju år - ett resultat som visar på ett långsiktigt och målinriktat arbete kring kultur och ledarskap.

Vi är oerhört stolta över att återigen få ta förstaplaceringen som Sveriges Bästa Arbetsplats! Det är enbart tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare som vi kan lyckas som företag och fortsätta vara det vi önskar vara för våra kunder ...”, säger Anders Espe Kristensen, VD för Hilti.

Att ha medarbetarna med sig är affärskritiskt

Hilti med mångårig framgång bakom sig står samtidigt ödmjukt med en inställning och stark övertygelse om att det är just medarbetarna som är grunden till bolagets framgång. Att bibehålla medarbetarnas motivation och engagemang även i utmanande tider är affärskritiskt där det långsiktiga och metodiska arbetet för individuell utveckling och ledarskap i samklang med en resultatinriktad företagskultur blir avgörande faktorer för fortsatt framgång.

… speciellt under rådande och utmanande omständigheter är det extra viktigt att vi har samtliga medarbetare med på resan och vår starka team-känsla känns just nu ännu starkare än vanligt (men såklart i ett mera ”virtuellt format” än vanligt). Samtidigt är vi mycket ödmjuka över förstaplaceringen - vi har fortfarande mycket vi behöver jobba med och göra ännu bättre som arbetsplats.”, fortsätter Anders Espe Kristensen.

Kent - årets kulturbärare

Utöver priset som Årets Bästa Arbetsplats så utnämndes Kent Tomeby, Area Sales Manager på Hilti som Årets kulturbärare 2020 – ett individuellt hederspris som går till en person som genom sitt agerande och arbete verkligen lever företagets värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygga en stark arbetsplatskultur.

Det känns fantastiskt bra – och något jag aldrig provat på under mina 29 år på Hilti.” säger Kent Tomeby.

Hiltis VD, Anders Espe Kristensens första fråga till Kent: ”Kent, vad är din vinnartaktik?
”Helt enkelt att göra varje dag på jobbet en bra dag”, 
förklarar Kent!

Dela