Tool Crib Manager putting away a Hilti Tool Box on a shelf in a construction container

Uppkopplad för bättre produktivitet

Förenkla hanteringen av er verktygspark med datatjänster

Minimera stilleståndstiden med en uppkopplad plattform som levererar datakraft utan att störa verksamheten på arbetsplaten.  

Kontrollera snabbt batteristatus och beställ byten. Få tillgång till tjänster som hjälper dig att hitta försvunnen utrustning eller identifiera verktyg som inte används så mycket eller som någon tjuvhåller på. Och använd data från Nuron för att fatta välgrundade beslut kring din verktygspark.

Behöver du mer? Hilti Fleet Management- och ON!Track-kunder får ett större sortiment av uppkopplade premiumtjänster med Nuron.

Så hjälper Nuron dig

Smidigheten som en samlad plattform ger

Driv runt 70 verktyg på en enda 22 V Nuron-plattform – kompatibel med allt från skruvdragare till bildningsmaskiner.

Mer arbete per laddning

Få mer drifttid för dina verktyg på en 22V-plattform som kan leverera mer effekt än 36V-system, sladdverktyg eller bensindrivna verktyg.

Minska stilleståndstiderna

Inbyggd batteridiagnostik informerar dig om batteriets tillstånd medan datadrivna tjänster bidrar till att förenkla verktygsparkshanteringen.

Skydda ditt arbetsteam

Säkerhetslösningarna sträcker sig från dammkontrollsystem till inbyggd teknik som bidrar till att minska risken för okontollerade rotationer med vinkelslipen.

PRATA MED OSS OM NURON

Anmäl ditt intresse nedan så ringer en av våra Hilti-medarbetare upp dig med all den senaste informationen om Nuron, inklusive tillgänglighet och när du kan beställa.

Dela