Image alt text (optional)

En plattform för alla jobb

Effektivisera din verktygspark och få mer flexibilitet på arbetsplatsen

Att hantera olika kraftkällor och batteridrivna system på flera platser innebär ofta krångel – och det är dessutom dyrt och tidskrävande.

Med Nuron kommer du att kunna köra alla dina verktyg på en enda batteridriven plattform – allt ifrån borrmaskiner till mejselhammare. Du behöver färre batterier och laddare på arbetsplatsen samtidigt som du minskar ditt beroende av verktyg som drivs med andra kraftkällor.

Så hjälper Nuron dig

Smidigheten som en samlad plattform ger

Driv runt 70 verktyg på en enda 22 V Nuron-plattform – kompatibel med allt från skruvdragare till bildningsmaskiner.

Mer arbete per laddning

Få mer drifttid för dina verktyg på en 22V-plattform som kan leverera mer effekt än 36V-system, sladdverktyg eller bensindrivna verktyg.

Minska stilleståndstiderna

Inbyggd batteridiagnostik informerar dig om batteriets tillstånd medan datadrivna tjänster bidrar till att förenkla verktygsparkshanteringen.

Skydda ditt arbetsteam

Säkerhetslösningarna sträcker sig från dammkontrollsystem till inbyggd teknik som bidrar till att minska risken för okontollerade rotationer med vinkelslipen.

PRATA MED OSS OM NURON

Anmäl ditt intresse nedan så ringer en av våra Hilti-medarbetare upp dig med all den senaste informationen om Nuron, inklusive tillgänglighet och när du kan beställa.

Dela