DSH 600-22 with Abrasive blade and B 22-170

Mer prestanda och drifttid

Arbeta effektivt hela dagen med batterier som levererar samma effekt som nätanslutna och bensindrivna motsvarigheter

Nuron kommer att leverera upp till dubbelt så mycket kraft som motsvarande 18V- och 20V-plattformar tack vare ett helt nykonstruerat gränssnitt mellan batteri och verktyg.

För de mest krävande applikationerna, som kapning av stålrör med kapsåg eller betongbilning med bilningsmaskin, kan två 22V-batterier kombineras. För lättare applikationer, som arbete med gipsskruv eller åtdragning av metallinfästningar med mutterdragare, kommer du att arbeta snabbare och bekvämare tack vare förbättrad verktygsergonomi.

Så hjälper Nuron dig

Smidigheten som en samlad plattform ger

Driv runt 70 verktyg på en enda 22 V Nuron-plattform – kompatibel med allt från skruvdragare till bildningsmaskiner.

Mer arbete per laddning

Få mer drifttid för dina verktyg på en 22V-plattform som kan leverera mer effekt än 36V-system, sladdverktyg eller bensindrivna verktyg.

Minska stilleståndstiderna

Inbyggd batteridiagnostik informerar dig om batteriets tillstånd medan datadrivna tjänster bidrar till att förenkla verktygsparkshanteringen.

Skydda ditt arbetsteam

Säkerhetslösningarna sträcker sig från dammkontrollsystem till inbyggd teknik som bidrar till att minska risken för okontollerade rotationer med vinkelslipen.

PRATA MED OSS OM NURON

Anmäl ditt intresse nedan så ringer en av våra Hilti-medarbetare upp dig med all den senaste informationen om Nuron, inklusive tillgänglighet och när du kan beställa.

Dela