Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batteridrivna slipmaskiner

Visa 22V and 36V batteridrivna vinkelslipar och slipmaskiner designade för kapning och slipning av metall och betong

Visa 22V and 36V batteridrivna vinkelslipar och slipmaskiner designade för kapning och slipning av metall och betong
GTB 6X-22 Batteridriven rörbandslip Batteridriven rörbandslip med variabel hastighet med uppgraderad prestanda och batteridrifttid för slipning och ytbehandling av rörformiga metaller (Nuron Li-ion Platform)
GFB 6X-22 Batteridriven fingerslip Batteridriven fingerslip med variabel hastighet med uppgraderad prestanda och batteridrifttid för slipning och ytslipning av metaller (Nuron Li-ion Platform)
GPB 6X-22 Batteridriven polermaskin Batteridriven polermaskin med variabel hastighet med uppgraderad prestanda och batteridrifttid för slipning och ytslipning av metaller (Nuron Li-ion Platform)
GDG 6-22 batteridriven rakslip Batteridriven rakslip med ställbart varvtal med kraftfull borstlös motor och extra drifttid för metallbearbetning och arkitektonisk metallbearbetning (Nuron Li-ion Platform)
Arbetare kapar armeringsjärn med en vinkelslip vilket orsakar gnistor

Upptäck batteridrivna slipmaskiner

Slipning, kapning och polering med bärbara, kraftfulla verktyg

Du behöver slipa i metall, betong och sten varje dag, men skulle inte ha något emot att slippa förlängningssladdar.

Vår lösning: batteridrivna vinkelslipar med svårslagen kraft, unika säkerhetsfunktioner, bekväm hantering och flexibilitet oavsett var du arbetar.

Och med vår nya Nuron batteriplattform får du ett snabbare, säkrare och smartare verktyg för en ännu effektivare arbetsplats.

Fler fördelar med en batteridriven vinkelslip

Flexibilitet och prestanda

Inget eluttag? Inga problem! Vi har en batteridriven slipmaskin för alla dina behov, från kapning och slipning av metaller och olika mineralmaterial.

Säkerhet och hållbarhet

Driftstopp är rena döden för lönsamheten. Vi bygger verktyg som inte bara håller länge utan också har ergonomisk design och säkerhetsfunktioner som hjälper till att minska risken för utmattning och skador.

Fullständigt kompatibel plattform

Våra batteridrivna slipmaskiner fungerar med batterier som du redan använder. Eller ta reda på mer om Nuron, vår omfattande 22V-batteriplattform för mer kraft, längre drifttid och inbyggd batteridiagnostik.

Kapning av armeringsjärn med AG 6D-22 batteridriven vinkelslip

Säkrare, smartare slipning

AG 6D-22: innovativ säkerhet och optimal prestanda med Nuron-fördelar

Det händer att vinkelslipmaskiner kan fastna och oväntat överroterar. För att skydda dig mot skador är vår AG 6D-22 försedd med 3D-ATC, som stoppar verktyget från att rotera om det plötsligt och okontrollerat lämnar arbetsområdet. Och om du tar bort handen från verktyget utlöses ett klingstopp omedelbart via SensTech-funktionen i greppet. 

Och som en del av den omfattande Nuron-plattformen informerar den inbyggda batteridiagnostiken dig om batteriets status och datadrivna tjänster bidrar till att minska driftstoppen och effektivisera arbetet för dina medarbetare.

Worker grinding metal on a workbench with the cordless angle grinder AG 4S-22.

Fler slipmaskiner, fler möjligheter

Vårt sortiment av batteridrivna vinkelslipar täcker de flesta applikationer

Kompakta AG 4S-22 har variabel hastighetskontroll så att du snabbt kan skära igenom metaller, mineralmaterial och kakel och sedan sakta ner hastigheten för att skapa en vacker yta. Den är din bästa medhjälpare hela dagen, varje dag.

För mer krävande arbeten, som till exempel att kapa järnrör, slipa montagepaneler och göra skåror i stålbalkar, ger AG 6D-22 högre hastighet och fler kapningar per laddning än andra 22V-slipmaskiner med större och tyngre batterier. Det är prestanda som är jämförbar med ett sladdat verktyg.

Arbetare som kapar betong med AG 6D-22 vinkelslip ansluten till en dammsugarenhet (DRS)

Bättre säkerhet och komfort

Arbetsplatsvänliga verktyg som hjälper dig att göra mer med mindre ansträngning

Tack vare lättare och smalare verktygskropp, som är enklare att greppa, ger våra batteridrivna vinkelslipar bättre och mer exakt kontroll och är mindre ansträngande att använda – särskilt i trånga, besvärliga utrymmen. Och om kapskivan fastnar hjälper vår aktiva vridmomentskontroll (ATC) till att minska risken för att vektyget roterar okontrollerat.

Låsbrytare gör livet lättare, men de kan utgöra en säkerhetsrisk. Det är därför våra batteridrivna vinkelslipar är utrustade med dödmansfunktion för att undvika det värsta tänkbara scenariot.

Kapskivor för vinkelslipar

Oavsett vilket jobb du ska utföra, så har vi en kapskiva som hjälper dig att göra det rätt

Med rätt tillbehör kan du förvandla en batteridriven vinkelslip till ett av de mest mångsidiga verktygen på arbetsplatsen. Kapa och slipa med abrasiva kapskivor, grada metall med en fiberskiva, slipa och polera med en lamellskiva eller till och med ta bort färg och rost med en stålborste.

Våra abrasiva kapskivor, som finns i olika storlekar och tjocklekar, är bundna och ytbelagda för att kapa snabbare och hålla längre.

SÄNK DINA VERKTYGSKOSTNADER

Med vår Fleet Management-tjänst hanterar vi alla kostnader för dina verktyg mot en fast månadsavgift. Undvik stora investeringar i verktyg och se till att du bara har de verktyg du verkligen behöver.

Läs mer om verktygtjänsten Fleet Management

Enable OSHA compliance

A virtually dust-free jobsite is better for you and your tools. Connect your grinder to a DRS and a VC 10 cordless vacuum cleaner to increase comfort and tool life.

Shop vacuum cleaners and other dust removal systems