Varför vill man ha batteridrivna elverktyg?

Image alt text (optional)

10 min läsning, april 24

Fyra anledningar att välja batteridrivet

Möt vår batteriplattform Nuron

Batteriindustrin har gjort enorma kliv på bara några år i Sverige och räknas idag till en av våra största industrigrenarna. Även batteritekniken har utvecklats med stormsteg och revolutionerat inte bara bilindustrin som många känner till, utan även batteridrivna elverktyg.
Kanske var det otänkbart för 15 år sedan att batteridrivna elverktyg skulle kunna prestera med samma prestanda och effekt som nätdrivna elverktyg. Idag har batteridrivna verktyg inte bara kommit ikapp, batteritekniken har i många avseenden gått om de traditionella sätten att driva verktyg när man ser till produktivitet och säkerhet.

För att leverera de bästa elverktygen till byggbranschen kräver det ständig utveckling av nya och bättre elverktyg för att kunna göra arbeten på bygget enklare, snabbare och säkrare.

Därför har vi lanserat en ny och kraftfull batteriplattform som kan driva över 100 elverktyg. Läs nedan om våra 4 anledningar till att välja batteridrivna verktyg.

Fyra anledningar till att välja Nuron

Prestanda och batterikraft

Nuron är ett 22V-batterisystem som levererar upp till dubbelt så mycket kraft som motsvarande 18V- och 20V-plattformar tack vare hur battericellerna är konstruerade och sammankopplade och hur de samspelar med verktyget. Faktum är att Nuron är så kraftfullt att du kan uppnå samma prestanda som 36 V, nätdrivna eller bensindrivna elverktyg i samma kategori.

Säkrare elverktyg

Att skydda dig själv och dina medarbetare när du använder elverktyg är av yttersta vikt på alla arbetsplatser. Det finns inget utrymme för kompromisser i farliga miljöer, och Nurons batteridrivna elverktyg har oöverträffade säkerhetsfunktioner. Först och främst bidrar en kabelfri arbetsmiljö till färre risker, utöver det investerar vi mycket i säkerhetsfunktioner såsom Active Vibration Reduction, SensTech, Active Torque Control och många fler.

Digital administration

Inventering och fördelning av elverktyg har aldrig varit enklare. Datadrivna tjänster gör att du enklare och mer proaktivt sköta all administration enkelt och smidigt. Våra Fleet Management- och ON!Track-system är utformade för att fungera sömlöst med Nuron-sortimentet och hjälper till att digitalisera din verktygspark för maximal transparens och kontroll.

Samma batteri till alla elverktyg

Driv alla dina verktyg med en enda batteriplattform. Det är en smidig lösning som främjar din produktivitet på byggarbetsplatsen. När du väljer Hilti så kan du dessutom räkna med branschens absolut bästa reparationsservice och teknisk rådgivning för att dina projekt ska hålla igång utan stillestånd.

NYA ELVERKTYG - SÄG HEJ TILL NYTILLKOMNA VERKTYG FRÅN HILTI

SF 10W-22 Batteridriven borrskruvdragare

Batteridriven borrskruvdragare med högre vridmoment specialiserad för krävande tillämpningar i trä och andra material.

Köp nu
CORDLESS IMPACT DRIVERS

SID 8-22 7/16“ Slagskruvdragare

Ultimate class cordless impact driver for large diameter drilling and fastening.

Se produkt

SF 8M-22 Batteridriven borrskruvdragare

Batteridrivna borrskruvdragare med utbytbara chuckar, större vridmoment, högre varvtal och justerbar hastighet

Köp nu
CORDLESS IMPACT WRENCHES

SIW 6AT-22 Slagmutterdragare

Slagmutterdragare i effektklass 22 V med robust 1/2" friktionsringsstäd för snabbare och säkrare förankring och bultning.

Köp nu
DX 5 F8

NRC 6-22 Batteridriven armeringskap

Batteridriven armeringskap för kall kapning med låg gnistbildning av gängstänger och (25 mm/#8) armeringsjärn

Köp nu

SC 6ML-22 Batteridriven cirkelsåg för metall

Kallskärande batteridriven metallsåg för extra snabba, exakta kapsnitt på upp till 60 mm│2-3/8" djup.

Köp nu
Image alt text (optional)

Läs mer om Nuron

 

Sammantaget kommer dessa tekniska funktioner, som ingår i Nuron-serien, att hjälpa dig att bli mer produktiv och tidsbesparande. Du kommer att snabbare kunna fatta välgrundade beslut gällande arbetsfördelning, disponering och inventering av verktyg mellan arbetslag och avdelningar samt uppdaterar när det är dags för service.

Hiltis sladdlösa Nuron-sortiment erbjuder en enda plattform för att ersätta dina sladd- och bensindrivna verktyg, vilket hjälper dig att öka produktiviteten, arbeta säkrare, vara mer flexibel och bli mer effektiv idag och imorgon.

Dela