Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batterier, laddare och kraftverk

Se hur våra batterier, laddare och bärbara kraftverk är utformade för att ge våra verktyg högre prestanda och längre drifttid

Se hur våra batterier, laddare och bärbara kraftverk är utformade för att ge våra verktyg högre prestanda och längre drifttid
B 3600 bärbart kraftverk Bärbart, uppladdningsbart kraftverk med hög uteffekt och kapacitet för användning med kraftfulla elverktyg
B 22-85 Nuron batteri Mångsidigt 22 V batteri med optimal balans mellan vikt, effekt och användningstid för användning med Nuron-verktyg
B 22-170 Nuron batteri Ultimat 22 V Li-ion batteri som är byggt för att förbättra prestandan och drifttiden för kraftfulla Nuron-verktyg.
B 22-255 Nuron batteri Högpresterande 22 V Li-ion-batteri för att maximera effekten och drifttiden för kraftfulla Nuron slagborrnings- och kapverktyg.
B 12-55 12V Batteri Kompakt 12 V 5,0 Ah Li-ion-batteri med hög kapacitet med uppgraderade 21700 celler för att leverera mer effekt per laddning
B14 5.2 Li-ion 14 V 5,2 Ah li-on batteri med hög effekt för längre drifttid

BATTERIER TILL BATTERIDRIVNA VERKTYG

Effektivisera arbetet ute på dina arbetsplatser med avancerade litiumjonbatterier

Utnyttja fördelarna med det senaste tillskottet till vår portfölj av 12V-, 22V- och 36V-batterier – den samlade 22 V Nuron-plattformen. Nuron batterier ger längre drifttid och större kompatibilitet än någonsin tidigare för alla typer av jobb, både lätta och tunga arbeten.

Upptäck skillnaderna med Nuron 22V-batteri

Mer arbete per laddning

Du får samma prestanda från nät- och gasdrivna verktyg som batteridrivna verktyg på 36 V och högre. Men du får vikt, balans och ergonomi från en 22V-plattform, som innebär att du kan arbeta bekvämt hela dagen. 

Smidigheten som en samlad plattform ger

Utför alla dina jobb på samma högpresterande 22 V Nuron-plattform. Använd samma uppsättning av utbytbara batterier för omkring 700 olika verktyg, från borrskruvdragare till bilningsmaskiner.  

Minska driftstopp

Inbyggd diagnostik informerar dig om batteriets status samtidigt som det blir enklare att hantera din verktygspark med hjälp av datadrivna tjänster.

Hållbar konstruktion

Helt förseglad elektronik hjälper till att stänga ute vatten, damm och andra föroreningar, medan externa stötfångare och glasfiberhölje ger ett överlägset skydd vid ett eventuellt fall.

En arbetare kapar metallrör med DSH 600-22 med abrasiv kapskiva och B 22-170

Byt ut sladdade och gasdrivna verktyg

En batteriplattform för alla dina verktyg

Nuron ger längre drifttid och upp till dubbelt så mycket kraft som motsvarande 18 V och 20 V batteriplattformar för tuffa, upprepande arbeten. Den ger också upp till fyra gånger så mycket kraft som andra Hilti 22V-batterier – och mer kraft än vårt 36V-system eller till och med sladd- och gasverktyg.

Nurons portfölj med fem batterier och två laddare på ett lager eller i en verktygspark

Ett batteri för alla jobb

Upplev fördelarna av storlek, vikt och prestanda, som är precis det du behöver för dina jobb

Behöver du ett kompakt batteri för större bekvämlighet när du arbetar på svåråtkomliga platser? Letar du efter ett batteri som levererar den kraft och drifttid du behöver för tunga uppgifter som att borra i betong och kapa stålrör? Oavsett vilka krav eller behov du har, så finns det ett Nuron-batteri som passar dig.

Välj ett Nuron-batteri för ditt jobb

B22-55 Nuron-batteri

Kompakt när det är viktigt att dina mindre verktyg är så lätta och manövrerbara som möjligt

Visa mer

B22-85 Nuron-batteri

Mångsidigt batteri med optimalt förhållande mellan kraft och vikt för normal borrning, infästning och kapning 

Visa mer

B22-170 Nuron-batteri

Högeffektivt och kraftfullt batteri utrustat för att du ska få ut så mycket arbete som möjligt per laddning  

Visa mer

B22-255 Nuron-batteri

Extra högeffektiva batterier för mycket krävande jobb med SDS Max, t.ex. borrning, kapning och rivning 

Visa mer
VVS-montör som sätter ett Nuron-batteri på en laddare, en TE 4-22, SID 6-22 och SL 2-22 syns också i bakgrunden

Enklare hantering av verktygsparken

Intelligenta, uppkopplade batterier som hjälper till att minska antalet driftstopp

Nuron-plattformen ansluter smarta batterier till verktyg och laddare så att du alltid är redo för allt som kan hända i framtiden.

Fortsätt arbeta tack vare inbyggd batteridiagnostik som informerar dig om när batterierna behöver bytas ut. Och använd data om plats och användning som du erhåller från Nuron för att fatta välgrundade beslut om din verktygspark.

Upptäck Nurons uppkopplade tjänster

Undvik driftstopp med hjälp av batterivarningar

Fleet Management-kunder får automatiskt varningar när ett Nuron-batteri behöver bytas ut och kan snabbt beställa ett kostnadsfritt byte. 

Spara tid på att slippa leta efter borttappade verktyg

Få enkel tillgång till information om den senast kända platsen för verktyg och utrustning som tappats bort med hjälp av uppkopplade Nuron-batterier, verktyg och laddare.

Slipp onödiga kostnader på dubbla uppsättningar av verktyg

Koppla ihop Nuron med Hilti ON!Track verktygsspårning och inventariehanteringssystem för att identifiera utrustning som inte används eller som någon tjuvhåller på, så att du får ut utrustningen till den plats där den behövs.

Ta sönder betong, inte batterier

Hållbar konstruktion för mycket tuffa arbetsplatser

Nuron-batterier är försedda med ett hölje i glasfiber och stötabsorberande stötfångare på utsidan som ger ett mycket bra skydd om man skulle tappa det. Du kan också dra nytta av förseglad elektronik som bidrar till att skydda batteriet mot vanliga föroreningar som damm, fukt och luftfuktighet.