Image alt text (optional)

Möjliggör hälsa och säkerhet med Nuron

Bidra till säkrare byggarbetsplatser genom att minska den potentiella risknivån för vanliga faror

Vanliga arbetsuppgifter på byggarbetsplatsen kan vara farliga så det finns inget utrymme för kompromisser när det gäller säkerheten för din personal. Arbetsrelaterade skador drabbar inte bara dina byggnadsarbetare, utan kan också orsaka driftstopp och förseningar som kan bli dyra. Batteridrivna Nuron-lösningar bidrar till säkrare verktyg med säkerhetsfunktioner utan motstycke och uppkopplad intelligens som bidrar till att eliminera eller korrigera osäkra beteenden och förhållanden.

Banbrytande lösningar för hälsa och säkerhet med Nuron

Verktyget stängs av omedelbart när operatörens hand tas bort

Ny beröringsaktiverad SensTech-teknik förbättrar vanliga verktygsfunktioner, inklusive sidobrytaren och paddelbrytaren. Med SensTech stängs verktyget omedelbart av om en operatörs hand släpper greppet.

Minska risken för handledsskador orsakade av verktygskast

Med specialanpassade sensorer och ett motorstoppsystem bidrar 3D Active Torque Control (ATC) till att minska risken för verktygskast som kan ske när en skiva fastnar i materialet. 

Undvik att tappa verktyg vid arbete på hög höjd

De flesta batteridrivna Nuron- verktyg är tjudrade och testade i enlighet med de senaste säkerhetsstandarderna.

Batteridrivna Nuron-verktyg får jobbet gjort säkrare

AG 6D-22 batteridriven vinkelslip

AG 6D-22 är en av branschens säkraste batteridrivna slipmaskiner och är utrustad med SensTech och 3D ATC-teknik som automatiskt stoppar motorn när operatörens hand tas bort eller vid okontrollerade rörelser i någon riktning.

Köp nu

TE 60-22 batteridriven borrhammare

Vare sig du borrar eller mejslar levereras TE 60-22 med ATC för bättre skydd mot okontrollerade rörelser och AVR för ökad komfort. Och för ännu mer dammkontroll kan du lägga till vårt DRS-system (Dust Removal System).

Köp nu

VC 10-22 batteridriven dammsugaren

Få händerna fria med vår innovativa batteridrivna dammsugare VC 10-22 som möjliggör säkrare arbete och högre produktivitet. Med den nya Bluetooth-modulen kan du starta och stoppa enheten på distans med ett knapptryck. Med den användarvänliga displayen och pekpanelen får du en avisering när sugeffekten är under optimerat L/S.

Köp nu
60,000 +

dödsolyckor
varje år på byggarbetsplatser runtom i världen [1]

450,000 +

dödsfall på arbetsplatsen
varje år på grund av kronisk obstruktiv lungsjukdom [2]

160 MILJONER

offer
för arbetsrelaterade sjukdomar varje år [3]

100 %

av alla personskador på arbetsplatsen
kan undvikas

Image alt text (optional)

Arbetsplatsledning

En välorganiserad arbetsplats kan vara säkrare och mer produktiv

Felaktig verktygsparkshantering och dåliga säkerhetsrutiner hör till de främsta orsakerna till personskador på arbetsplatsen. Bättre överblick över verktyg och säkerhetsprocesser kan bidra till viktiga insikter för att säkerställa att byggplatser fungerar säkert och smidigt. Med våra intelligenta molnanslutnings- och verktygshanteringslösningar kan vi hjälpa till att analysera och förbättra byggplatser med analys av batteri- och verktygsanvändning och optimerade verktygsparker.

Dela