VÅRA TEKNISKA UTBILDNINGAR

Förädla dina teoretiska kunskaper med praktik

Please enter alternative text here (optional)

 

 

Hilti erbjuder flera utbildningar, speciellt framtagna för konstruktörer, arkitekter och projektörer. Dels håller vi två utbildningar som syftar till att ge er den praktiska kompetens som hjälper er att ta arbetet till nästa nivå och dels erbjuder vi flertalet kostnadsfria utbildningar och seminarium online, så kallade webinars.

PRAKTISK INFÄSTNINGS-TRÄNING

Övergripande introduktion i några av de vanligaste infästningsalternativen. Utbildningen består av såväl teori som praktik och det ges möjlighet att både montera och provdra infästningar. Att välja rätt infästning i projekteringen kan vara en avgörande faktor för arbetsmiljö och produktivitet i utförandet.

Mer information

PRAKTISK TRÄNING INSTALLATIONSUPPHÄNGNING

Få en heltäckande överblick över de främsta utmaningarna och möjliga lösningar för olika installationsupphängningar. Att vara medveten om vilka alternativ som finns samt vilka olika faktorer som påverkar kan vara avgörande för arbetsmiljö och produktivitet i arbetet.

Mer information

WEBINARS: WEBBASERADE SEMINARIER

Våra webinars ger en interaktiv utbildning med tekniska presentationer - helt utan att du behöver lämna hem eller kontor. Detta är nämligen helt onlinebaserade seminarier, korta och koncisa som du enkelt ansluter till genom webbverktyget. Våra webinars spelas in för att kunna ses i efterhand.

Mer information

Kontakta oss idag

Dela