Hilti products and technology

Utvecklade för säkrare och mer produktiva arbetsplatser

Innovativa teknologier med arbetarnas hälsa o fokus

Vi förstår hur farliga byggarbetsplatser kan vara, oavsett om du jobbar på hög höjd, i trånga tunnlar eller med trafiken susande förbi dig. Därför följer vi en väl definierad hälsa-, säkerhet- och miljöprocess parallellt med utvecklingen av nya produkter för att systematiskt integrera arbetsmiljö- och miljöfrågor i allt vårt arbete. Detta ger inte bara säkrare arbetsplatser utan sparar också tid ute på i produktionen, håller bygget produktivt och i tid.

Våra innovativa teknologier är utvecklade för att hjälpa dig med:

 • Damm
  Vårt dammreduceringssystem (DRS) tar bort byggdammet direkt vid källan. Vi erbjuder också alternativa arbetsmetoder såsom direktinfästningar med gas, krut eller batteri.

 • Hand/arm-vibration
  Hiltis aktiva vibrationsreducering (AVR), integrerad i flera modeller, reducerar vibrationerna med två tredjedelar jämfört med konventionella teknologier. Det minskar också risken för arbetsrelaterade skador och gör att verktygen lever längre.

 • Arbete på höjd
  Höghöjdsarbete är en av de vanligaste skadeorsakerna i byggbranschen. Våra system kan hjälpa till att minska dessa. Bland annat vår aktiva vridmomentskontroll (ATC), batterimaskiner, DX-förlängningsstativ, snabb “vrid-och-lås”-installationssystem och våra precisa och robusta laserinstrument.

 • Ergonomiska produkter
  Alla våra produkter är utvecklade för att vara ergonomiska, vilket bland annat innebär avvibrerade och ergonomiska handtag, optimerad vikt- och verktygsbalans.

 • Oljud
  Oljud på byggarbetsplatsen skapar stora risker för långsiktiga hörselskador, och vi arbetar kontinuerligt för att reducera ljudnivåerna hos alla våra maskiner.

 • Grönt byggande – Clean-Tec
  Utöver certifieringar hos de stora miljödatabaserna arbetar vi med vårt eget varumärke "Clean-Tec" som vi utvecklat för att minska påverkan hos annars särskilt miljöovänliga produkter såsom injekteringsmassor och prutpatroner. Vi möter genom detta kraven för de stora globala standarderna för grönt byggande såsom LEED, BREEAM, DGNB och HQE. 

Att känna till för hälsa- och säkerhetscommunityn

 • Intryck från vår senaste HSE Manager-konferens vid Hiltis huvudkontor

  Intryck från vår senaste HSE Manager-konferens vid Hiltis huvudkontor

  Den femte konferensen fokuserade på "effektiv hälsa- och säkerhetsutbildning". Lär känna vårt community och lär dig av de bästa exemplen.

  Mer

Våra nyckelinitiativ relaterat till hälsa, säkerhet och miljö

Teknologi och produkter

Utvecklade med produktivitet, säkerhet och miljön i åtanke

Mer
Hilti service

Tjänster

Som ökar användarnas hälsa-, säkerhet och produktivitet

Mer
Hilti occupational Health and Safety

Arbetsmiljö som arbetsgivare

Läs mer om Hilti som ansvarstagande institution med hänsyn till de anställda

Mer

Miljöarbete

Läs mer om Hilti som ansvarstagande institution med hänsyn till miljön

Mer

Dela