Hilti Customers get even more

Branschledande tjänster

Alltid från Hilti

När du köper en premiumprodukt räknar du med att få premiumservice

Med Hilti är det just det du får!

Vi tror inte på idén att sitta på våra kontor och ta emot beställningar. Vårt team av fältsäljare, ingenjörer, finansavdelning, kundservice och personal i våra Hilti-butiker finns på plats för att se till att du får hjälp och service som du kan lita på - alltid från Hilti. 

Branschledande tjänster

Hilti Account Managers

Egen säljare

Vi erbjuder dig personliga möten på en plats som passar dig minst en gång i månaden. För full kontroll och full service. Vi ger dig tillgång till en egen ansvarig säljare som du kan ha kontakt med via telefon, e-post eller ute på arbetsplatsen. Våra säljare är välutbildade och har kunskap om din verksamhet och bransch. De kan ge support i form av rådgivning för olika applikationer, tekniska kunskaper, produktdemonstrationer och mycket mer.

Mer information
Hilti Customer Services

Kundservice

Vi besvarar dina samtal inom 10 sekunder, och löser över 90 % av dina frågor utan att du kopplas vidare. Alla kunder tas emot av en välutbildad Hilti-medarbetare och du slipper att lyssna på talsvarsmenyer eller knappa in uppgifter.

Mer information
Hilti Stores

Egna butiker över hela landet

Expertråd i våra butiker över hela landet och du får alltid Click&Collect helt kostnadsfritt. Våra butiker finns över hela landet och där får du tillgång till allt Hilti har att erbjuda i form av produkt- och servicerådgivning. Utöver att handla våra produkter, får du expertråd, konsulttjänster och produktdemonstrationer. Behöver du något brådskande? Med Click&Collect handlar online och hämtar upp varorna i din lokala butik en timme senare.

Mer information
Hilti Enginnering Services

Tillgång till Hiltis ingenjörer

Ingenjörstjänster som alltid är tillgängliga för dig ett klick eller samtal bort. Behöver du hjälp med konstruktionslösningar och beräkningar för Hilti-produkter? Då finns Hiltis ingenjörer tillgängliga för dig. Du får också hjälp med brandskyddslösningar, tillgång till vårt BIM/CAD-bibliotek, utbildning i Hiltis konstruktionsprogram och mycket mer.

Mer information
Hilti Digital engineering tools

Digitala konstruktionsverktyg

Vi ger dig tillgång till ett stort utbud av onlineutbildningar mobilappar, konstruktionsprogram med mera. Besök vår webbplats – www.hilti.se – för att ta del av våra högklassiga och innovativa digitala verktyg. Du hittar exempelvis online-utbildningar inom våra tekniska produkter, PROFIS konstruktionsprogram för infästningar, armering, installation, brandskydd och dessutom flera olika mobilappar som gör ditt jobb lättare.

Mer information
Hilti Fair Pricing

Rättvis prissättning

Vi säkerställer att du får en rättvis prissättning – vi har samma pris över alla säljkanaler. Med Hilti kan du alltid vara trygg med att du får en rättvis prissättning. Våra prisavtal är transparenta, förutsägbara och stabila. Dina priser är de samma över Hiltis alla säljkanaler, vilket innebär att du får samma pris online, i butik och från din egna ansvariga säljare. Vi ändrar inte heller priser under året så du är skyddad mot förändringar i valutakurser och materialkostnader.

Mer information
Hilti Finance Services

Expertkunskaper om verktygsreparation

Vi ger dig tillgång till en servicerepresentant som kan ge råd i allt som rör verktygsreparation. Hiltis verktyg är byggda för att hålla, men om något skulle gå sönder tar din servicerepresentant hand om allt – snabbt och professionellt. De har kunskap om hela Hiltis sortiment och kan diskutera de bästa reparationsalternativen, ge rekommendationer baserat på verktygets tidigare reparationer och ge råd om hur ni aktivt undviker problem i framtiden.

Mer information
Hilti Tool Service

Verktygsservice: tre dagar eller kostnadsfritt

Vi reparerar, rengör och servar ditt verktyg inom tre dagar, annars är hela servicen kostnadsfri. Med Hilti verktygsservice garanterar vi snabba och effektiva verktygsreparationer. På tre arbetsdagar får du tillbaka verktyget – reparerat, rengjort och välservat. Tar det längre tid än så är reparationen kostnadsfri - oavsett vad servicen annars skulle kostat.

Mer information
Hilti Tool Park Optimisation

Optimering av verktygsparken

Vi kan göra en analys av din verktygspark ute på arbetsplatsen i syfte att öka din produktivitet och upptäcka dolda kostnader. Vi kommer ut till dig och göra en analys av din verktygspark – exempelvis antal verktyg du har på arbetsplatsen, i era bilar, och i lager samt genomsnittlig användningstid per dag. Utifrån resultaten utvärderar vi tillsammans med er om ni har rätt verktyg för verksamheten, rätt antal verktyg och om de är i säkert och kostnadseffektivt skick. Vi upptäcker också eventuella dolda kostnader på grund av reparation, administration, stillestånd och underanvändning.

Mer information
Hilti ONTrack

ON!Track-analys på hela din verksamhet

Vi vill hjälpa dig att hålla koll på var dina inventarier befinner sig och hur effektivt de används i din verksamhet. Hilti ON!Track är en professionell lösning för hantering av dina verktyg och inventarier, oavsett tillverkare. Med ON!Track vet du alltid vilka inventarier du har, vart de är, och i vilket skick de är samt vem som ansvarar för dem. Vi hjälper dig att göra en analys på arbetsplatsen så att du får en bra bild av dina processer och kan identifiera möjliga tids- och kostnadsbesparingar. Du får också en detaljerad analys som hjälper dig att förbättra effektiviteten i verksamheten.

Mer information

Dela