HILTI-KNAPP FÖR SMART™3D och PDMS™

3D-dimensioneringsprogram för installatonssystem

Hilti MEP Supports Button software

Hilti-Button för Smart™3D och PDMS™ är ett dimensionerings- och planeringsverktyg för rördragning, kablage och ventilationsinstallationer som används i projekt inom kemi, energi, gruvdrift samt olje- och gasproduktion. 

Det finns tillgängligt som ett plug-in för två vanliga konstruktionsprogramvaror: Aveva PDMS™ och Intergraph Smart™3D. 

Det hjälper också ditt team att samarbeta eftersom alla projektmedlemmar har åtkomst till konstruktionsritningar, materiallistor, virtuella granskningar, kollosionskontroller och byggplanering. 

Allt detta bidrar till att minimera risker och ändringar på byggplatsen.

VAD GÖR HILTI-BUTTON FÖR SMART™3D OCH PDMS™

Integrerar ditt teams arbetsprocess

Du kan använda Hilti-button för Smart™3D och PDMS™ under hela konstruktions-, upphandlings- och byggprocessen och dela information och data i hela ditt projektteam.

Ingenjörsteamet

  •  Identifiera relevanta lösningar för din konstruktion – vilket slags Hilti-system är rätt för din konstruktion och kompatibel med din kravspecifikation?
  • Säkerställ en hög säkerhetsnivå – Hilti-button för Smart™3D och PDMS™ är baserad på många års Hilti-erfarenhet av inom konstruktionsupport och forskning. Den omfattar bruksanvisningar (IFU) som säkerställer samma nivå på säkerheteten och byggbarhet i våra programvaror som i våra systemlösningar.
  • Skapa automatiskt en materiallista och fullt specificerade ritningar.

Upphandling

  • Som inköpare kan du alltid hålla koll på vad som används i respektive projekt
  •  Hilti-button för Smart™3D och PDMS™ genererar automatiskt en materiallista vilket gör det enklare för dig att köpa de Hilti-produkter du behöver.

Installation

  • Få en ritning med fullständig specifikation för din anläggning med tydlig översikt över vad som ska installeras och var.

DOWNLOADS

Kontakta oss

Dela